Abonnement Huurwijzer

Omschrijving:
Jaarabonnement

Frequentie:
4 x per jaar

Niet-leden prijs:
€26,40
Ledenprijs:
€8,70

Abonnement op Huurwijzer, woonmagazine voor huurders. Dit kwartaalblad van de Woonbond gaat over alles wat huurders bezighoudt. Elk nummer 36 pagina’s vol tips, informatie én inspiratie.

Je jaarabonnement start met het eerste nummer dat verschijnt nadat je het abonnement hebt afgesloten. Het loopt dan 12 maanden door. Daarna wordt je abonnement automatisch verlengd. Tenzij je laat weten daar geen prijs op te stellen. Na het eerste abonnementsjaar is dit abonnement op ieder moment opzegbaar. De opzegtermijn is dan één maand.

Voor wie?

Dit abonnement op Huurwijzer is vooral interessant voor organisaties die zich met publieksvoorlichting bezighouden, zoals wijkcentra en bibliotheken. Voor individuele huurders is dit abonnement financieel gezien minder interessant. Als huurder kun je persoonlijk lid worden van de Woonbond, waarbij een abonnement op Huurwijzer al is inbegrepen. Dan ben je ongeveer evenveel geld kwijt en profiteer je ook van de voordelen van het lidmaatschap van de Woonbond.

Verhuurders die Huurwijzer willen lezen raden wij aan te kiezen voor een voordelig combinatie-abonnement Huurpeil / Huurwijzer.

Woonbondwinkel

verzendkosten

gratis bezorgd

levertijd (post)

3 werkdagen

betaalwijze

- iDeal
- acceptgiro
 

Bestelinformatie

Algemene voorwaarden