Huurpeil abonnement

Omschrijving:
Jaarabonnement

Frequentie:
4 x per jaar

Niet-leden prijs:
€61,00
Ledenprijs:
€33,00

De voordelen van een abonnement op Huurpeil:

  • Elk kwartaal 52 pagina’s actualiteiten, achtergronden, interviews en opinie
  • Voor actieve huurders én voor professionals
  • Het enige vakblad voor de huursector vanuit bewonersperspectief
  • Gratis bezorging
  • Voor abonnees zijn voorafgaande nummers ook beschikbaar in PDF

 

Uw jaarabonnement start met het eerstvolgende nummer dat verschijnt nadat u het abonnement hebt afgesloten en loopt dan 12 maanden door. Daarna wordt uw abonnement automatisch verlengd, tenzij u laat weten daar geen prijs op te stellen. Na het eerste abonnementsjaar is uw abonnement op ieder moment opzegbaar. De opzegtermijn is dan één maand.

Voor wie?

Huurders en professionals

Bent u huurder of professional in de huursector en wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen in hurend Nederland? Met Huurpeil ieder kwartaal op uw deurmat bent u altijd goed geïnformeerd.

Persoonlijke leden van de Woonbond

Bent u persoonlijk lid, dan heeft u automatisch een abonnement op Huurwijzer, woonmagazine voor huurders. Heeft u interesse in woonbeleid en -politiek en wilt u daar meer over weten? Als persoonlijk lid krijgt u 50% korting op de abonnementsprijs voor Huurpeil.

Huurdersorganisaties

Voor lidorganisaties van de Woonbond is één abonnement op Huurpeil en Huurwijzer inbegrepen in het lidmaatschap. Voor elke 1.500 woningen waarvoor u contributie betaalt, krijgt u bovendien een extra combinatie-abonnement Huurpeil/Huurwijzer. Willen meer (bestuurs)leden Huurpeil lezen, neemt u dan extra abonnementen. Lidorganisaties van de Woonbond die extra abonnementen willen afnemen, kunnen het beste contact opnemen met de ledenadministratie (020-5517700).

Proefnummer?

Overweegt u om een abonnement op Huurpeil te nemen, maar wilt u het blad eerst inzien? In de webwinkel kunt u een proefnummer van Huurpeil bestellen (in print of pdf).

Woonbondwinkel

verzendkosten

gratis bezorgd

levertijd (post)

3 werkdagen

betaalwijze

- iDeal
- acceptgiro
 

Bestelinformatie

Algemene voorwaarden