Huurpeil jaarabonnement

Omschrijving:
Jaarabonnement

Frequentie:
4 x per jaar

Niet-leden prijs:
€60,00
Ledenprijs:
€32,50

Huurpeil is het vaktijdschrift voor huurdersprofessionals dat vanuit bewonersperspectief diepgravend informeert over nieuwe ontwikkelingen.

Voor wie?

Professionals in de volkshuisvesting

Werkt u voor een woningcorporatie of als bewonersondersteuner, wilt u op de hoogte blijven van wat actieve huurders bezighoudt maar heeft u in het publieksblad Huurwijzer geen interesse? Dan is dit het juiste abonnement voor u. Wilt u zowel Huurpeil als Huurwijzer ontvangen? Neem dan een voordelig combinatie-abonnement.

Persoonlijke leden

Bent u persoonlijk lid, heeft woonbeleid uw interesse en wilt u daar meer over lezen dan het publieksblad Huurwijzer kan bieden? Dankzij dit abonnement bent u altijd goed geïnformeerd. Als persoonlijk lid krijgt u 50% korting op de abonnementsprijs.

Huurdersorganisaties

Voor lidorganisaties van de Woonbond is één abonnement op Huurpeil en Huurwijzer inbegrepen in het lidmaatschap. Voor elke 1500 woningen waarvoor u contributie betaalt krijg u bovendien een extra abonnement op Huurpeil en Huurwijzer. Willen meer (bestuurs)leden Huurpeil lezen, dan is dit abonnement geknipt voor u.

Abonnement

Uw jaarabonnement start met het eerste nummer dat verschijnt nadat u het abonnement hebt afgesloten en loopt dan 12 maanden door (vier nummers). Daarna wordt uw abonnement automatisch met een jaar verlengd, tenzij u laat weten daar geen prijs op te stellen. Na het eerste abonnementsjaar is uw abonnement op ieder moment opzegbaar. De opzegtermijn is dan één maand.

Woonbondwinkel

verzendkosten

gratis bezorgd

levertijd (post)

3 werkdagen

betaalwijze

- iDeal
- acceptgiro
 

Bestelinformatie

Algemene voorwaarden