Meer dan 1 deelnemer inschrijven?

Wil je namens je organisatie deelnemers inschrijven? En moet ook de factuur daarbij op naam van je organisatie komen? Hier lees je hoe dat werkt.

Lidorganisaties

Weet onze administratie dat jij bestuurslid of medewerker bent van een organisatie die lid is van de Woonbond? Dan heb je een ledenaccount waarmee je meerdere deelnemers in kunt schrijven. Klik op het evenement waarvoor je deelnemers in wilt schrijven. Log in en klik op Bestellen als [naam van je organisatie]. De knop 'aanmelden' wordt een keuzelijst waarmee je het aantal deelnemers kunt kiezen die namens je organisatie gaan deelnemen.

Andere organisaties

Staat in onze administratie dat je werkt voor een organisatie die géén lid is, zoals een woningcorporatie? Ook dan kun je meerdere deelnemers inschrijven. Log in en schakel naar Bestellen als [naam van je organisatie]. Voor iedere deelnemer die je inschrijft wordt de niet-ledenprijs gefactureerd.  De factuur wordt per e-mail naar jou opgestuurd en is op naam gesteld van jouw organisatie.

Persoonlijke leden

Als persoonlijk lid kun je op persoonlijke titel inschrijven. Voor online colleges betaal je de ledenprijs die voor persoonlijke leden geldt.

Staat in onze administratie dat jij niet alleen persoonlijk lid bent, maar ook bestuurslid of medewerker van een organisatie? Schakel dan naar Bestellen als [naam van je organisatie] om namens je organisatie deelnemers in te schrijven. Als je organisatie lid is kan iedere deelnemer die je inschrijft gratis deelnemen. Als je organisatie géén lid is geldt de niet-ledenprijs.   

Bij Woonbond bekend als particulier? 

Het kan zijn dat onze administratie niet weet dat jij bij een organisatie werkt. In dat geval kun je 1 mailadres (je eigen mailadres) inschrijven als deelnemer, maar is het online niet mogelijk om meerdere deelnemers in te schrijven en dan de factuur voor deze deelnemers naar je organisatie te laten sturen. Is dat wel de bedoeling, neem dan telefonisch contact op met de Woonbond: 020 - 551 77 00. De receptie kan je administratieve vermelding (laten) aanpassen en de inschrijving voor je in orde (laten) maken.

Instructiefilmpje

Wil je stap voor stap uitleg over inschrijven voor Woonbondevenement?

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen