Meteen naar de content

Persoonlijk lidmaatschap

Vanaf € 41,00 per jaar

Mede dankzij de Woonbond...

..kwam er huurverlaging

Dankzij het Sociaal Huurakkoord dat we sloten met corporaties ligt de gemiddelde huurstijging weer onder inflatie. Ook kregen we voor elkaar dat huurders met een laag inkomen en hoge huur wettelijk recht kregen op huurverlaging.

Mede dankzij de Woonbond

..blijft de huurtoeslag overeind

Door inzet van de Woonbond vervielen de harde inkomensgrenzen in de huurtoeslag. Hierdoor raken mensen niet langer het recht op huurtoeslag kwijt wanneer ze €1,- boven die grens verdienen.

Mede dankzij de Woonbond

..kregen huurders meer zeggenschap

Door lobby van de Woonbond kregen huurdersorganisaties meer te vertellen over het beleid van hun verhuurder. En meer geld om hun rol als overlegpartner waar te maken.

Mede dankzij de Woonbond

..betaalbaar wonen op de agenda

Door samen met huurders actie te voeren en door onderzoek te doen naar de woonlasten van huurders is betaalbaar wonen weer een onderwerp waar poli­tiek Den Haag niet omheen kan.

De Woonbond is de landelijke vereniging die opkomt voor alle (potentiële) huurders.

Wij zetten ons in voor jouw rechten

Met hulp en goede informatie. Bij belanghebbende partijen laten we jouw stem horen. En voeren wij actie als dat nodig is. Zo vragen we met petities, meldpunten en demonstraties aandacht voor het steeds duurder en schaarser worden van huurwoningen.

Samen staan we sterker!

Als lid sta je sterker. Sta je samen met 1,6 miljoen huurders die de Woonbond nu vertegenwoordigt. En élke stem telt. Dus hoe meer leden, hoe sterker we samen staan. Sterker in de media, sterker in de politiek én sterker naar verhuurders.

De voordelen van lidmaatschap:

  • Je stem wordt gehoord. Hoe groter we zijn, hoe groter onze directe invloed, bv. op de politiek.
  • Onze juridische adviseurs staan voor je klaar
  • Je krijgt slimme tips en speciale en nuttige informatie direct thuis gestuurd, zoals 4x per jaar het Woonmagazine Huurwijzer.
  • Je profiteert van kortingen op producten in onze webshop.

Alles, zodat jij zorgeloos kunt wonen. Nu en straks.

Lidmaatschap kost € 43,50 per jaar (tarief 2024). Kies je voor verlenging met automatische incasso, dan krijg je € 2,50 korting. Je wordt dan lid voor € 41,00.

Word persoonlijk lid