Meteen naar de content

Werken bij de Woonbond

De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. We staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties.

Vacatures

Wie zijn wij?

De Woonbond is de stem van hurend en woningzoekend Nederland. Via huurdersorganisaties en individuele leden zijn er ruim 1,7 miljoen hurende huishoudens bij ons aangesloten.

De Woonbond zet zich als belangenbehartiger in voor voldoende, goede en betaalbare woningen, leefbare buurten en een sterke positie van woningzoekenden, huurders en hun organisaties in zowel de sociale als de commerciële huursector.

Sluiten huurders(organisaties) zich aan bij de Woonbond, dan profiteren ze van onze expertise en diensten. Denk hierbij aan diensten zoals juridische bijstand, bemiddeling, advies en voorlichting. Ook bieden we betaalde diensten zoals opleidingen, trainingen, grotere adviestrajecten en onderzoeken.

We zoeken voortdurend naar mogelijkheden om de wooncrisis te beteugelen en de belangenbehartiging voor huurders en woningzoekenden te verbeteren. Daarin is nog veel te winnen en daar werken we elke dag hard aan. Dat doen we met een team van ongeveer 60 medewerkers, waaronder consulenten en adviseurs, juristen, energiespecialisten, beleidsmakers en communicatiemedewerkers.

Waarom bij de Woonbond werken?

  • Jouw duurzame inzetbaarheid vinden wij belangrijk. Jij krijgt een individueel keuzebudget van minimaal 18,8% van je salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk loopbaanbudget van 1,5% van je maandsalaris.
  • Reiskostenvergoeding (€ 0,39/km voor dienstreizen) en voor openbaar vervoer een businesscard.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Je werkt in een platte, ambitieuze organisatie waarin iedereen elkaar kent. Je werkt samen met een team van betrokken en loyale collega’s die graag de handen uit de mouwen steken.
  • Flexibiliteit door hybride werken.
  • Een afwisselende baan met vrijheid om jouw werkzaamheden grotendeels zelf in te delen.
  • Een telefoon en laptop.

Meer weten over onze vacatures of werken bij de Woonbond? Neem contact op en vraag naar onze HR-adviseur Amal Ebia: 020 – 551 77 00 / hr@woonbond.nl

Benieuwd naar je nieuwe collega’s?

Bij de Woonbond werken ruim 60 medewerkers, waaronder consulenten en adviseurs, juristen, energiespecialisten, beleidsmakers en communicatiemedewerkers. Dit zijn onze medewerkers.