Nieuws

Coalitie botst over huurtoeslag

31 mei 2016

De Telegraaf berichtte vanochtend dat minister Blok wil bezuinigen op de huurtoeslag, omdat er een overschrijding van het huurtoeslagbudget is van 200 miljoen euro. De coalitiepartijen verschillen van mening over het korten op huurtoeslag

Lees meer

Woonbondsymposium ‘PLUS-factoren van een sterke huurdersorganisatie’

Het Woonbondproject Huurdersorganisatie+ begint op stoom te komen. Steeds meer huurdersorganisaties zijn hard aan de slag om zich te vernieuwen en te professionaliseren. Dat bleek vrijdag 27 mei in Nieuwegein tijdens het drukbezochte Woonbondsymposium ‘PLUS-factoren van een sterke huurdersorganisatie’. Lees meer over Woonbondsymposium ‘PLUS-factoren van een sterke huurdersorganisatie’

30 mei 2016
Resultaat 1 - 10  (van 1356)

Pagina's

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, alerts en campagnes van de Woonbond? Abonneer u dan op onze gratis digitale nieuwsbrieven! 

Verfijn resultaten

Trefwoorden

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Belangenbehartiger

De Woonbond komt op voor de belangen van huurders. We staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare wijken en sterke huurdersorganisaties.  Wat hebben we de afgelopen jaren voor u bereikt?

Successen

Kennisexpert

Een goed geïnformeerde huurder krijgt meer voor elkaar! De Woonbond heeft tientallen brochures over de rechten van huurders en huurdersorganisaties. U bestelt ze in onze webwinkel. 

webwinkel
Word nu lid en profiteer van alle voordelen