Huurdersorganisaties of bewonerscommissies die lid zijn van de Woonbond kunnen profiteren van deze producten en diensten.

Gratis of met ledenvoordeel.

Onderwerpen

Huurpeil & Huurwijzer

Huurpeil is ons vakblad voor de huursector. Huurwijzer is ons woonmagazine voor huurders. Lidorganisaties van de Woonbond ontvangen beide tijdschriften. Wil je Huurpeil voor al je bewonerscommissies? Of wil je dat al je leden Huurwijzer in de bus krijgen? Dat kan!

lees meer

Achterbanabonnement

Vindt u het belangrijk dat uw achterban goed wordt geïnformeerd over hun rechten en ander woonnieuws? Neem dan een achterban-abonnement op Huurwijzer, het enige landelijke woonmagazine waarin het huurdersbelang voorop staat. U kunt Huurwijzer ook samen met uw eigen nieuwsbrief of magazine door de  oonbond laten bezorgen bij uw achterban. Zo blijft uw achterban ook op de hoogte van uw lokale woonnieuws.

lees meer

Regioconsulent

Je regioconsulent is het eerste aanspreekpunt voor Woonbondzaken. Je kunt bij hem of haar terecht met al je vragen over diensten van de Woonbond en met verzoeken om ondersteuning. Bij de Woonbond werken tien regioconsulenten, verspreid over drie kantoren.

lees meer

Advies

Heeft je organisatie behoefte aan projectmatige ondersteuning of specialistisch advies? Als lid van de Woonbond kun je met korting gebruik maken van ons aanbod.

lees meer

Onderzoek

Wil je weten wat er speelt bij je huurders? Onderzoek geeft je inzicht. Als lid van de Woonbond kun je met korting gebruik maken van ons gespecialiseerde aanbod.

 

lees meer

Cursussen

Lidorganisaties van de Woonbond maken met korting gebruik van ons opleidingsaanbod. Dagcursussen, webinars, meerdaagse trainingen, landelijke symposia, maatwerkopleidingen; dankzij je lidmaatschap houden je (bestuurs)leden hun kennis over huren goed en voordelig up-to-date.

lees meer

Publicaties

Als lid van de Woonbond krijg je tot 50% korting op alle publicaties die we in onze webwinkel verkopen. Op boeken en brochures over het werk van huurdersorganisaties, maar ook op voorlichtingsmateriaal voor huurders.

lees meer

Downloads voor leden

Veel van onze digitale publicaties zijn uitsluitend toegankelijk voor leden. Voorbeeldbrieven, digibrochures, contracten, de PDF's van onze tijdschriften. Als bestuurslid van een lidorganisatie kun je overal bij.

lees meer

Invloed op Woonbondbeleid

De Woonbond is een vereniging. Dat betekent dat leden grote invloed hebben op het Woonbondbeleid. Je laat je invloed gelden door mee te praten op de vergaderingen die drie keer per jaar in alle provincies worden gehouden.  Of door je verkiesbaar te stellen voor de Verenigingsraad.

lees meer

Netwerkbijeenkomsten

Als lidorganisatie van de Woonbond neem je gratis deel aan de thema- en netwerkbijeenkomsten van je regiokantoor. Veel van die bijeenkomsten staan aangekondigd in de agenda op deze website. Via de agenda kun je ook aanmelden.

lees meer

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen