Huurdersorganisaties of bewonerscommissies die lid zijn van de Woonbond kunnen profiteren van deze producten en diensten.

Gratis of met ledenvoordeel.

Onderwerpen

Huurpeil & Huurwijzer

Huurpeil is ons vakblad voor de huursector. Huurwijzer is ons woonmagazine voor huurders. Lidorganisaties van de Woonbond ontvangen beide tijdschriften. Wil je Huurpeil voor al je bewonerscommissies? Of wil je dat al je leden Huurwijzer in de bus krijgen? Dat kan!

lees meer

Publicaties

Leden van de Woonbond krijgen tot 50% korting op papieren boeken die we in onze webwinkel verkopen. Digitale publicaties (e-boeken) zijn voor lidorganisaties gratis.

lees meer

Advies

Heeft je organisatie behoefte aan projectmatige ondersteuning of specialistisch advies? Als lid van de Woonbond kun je met korting gebruik maken van ons aanbod.

lees meer

Onderzoek

Wil je weten wat er speelt bij je huurders? Onderzoek geeft je inzicht. Als lid van de Woonbond kun je met korting gebruik maken van ons gespecialiseerde aanbod.

 

lees meer

Cursussen

Dankzij jullie lidmaatschap houden je (bestuurs)leden hun kennis over huren goed en voordelig up-to-date. Lidorganisaties van de Woonbond nemen gratis deel aan online colleges en kunnen met korting gebruik maken van maatwerkaanbod. 

lees meer

Invloed op Woonbondbeleid

De Woonbond is een vereniging. Dat betekent dat leden grote invloed hebben op het Woonbondbeleid. Je laat je invloed gelden door mee te praten op de vergaderingen die drie keer per jaar in alle provincies worden gehouden.  Of door je verkiesbaar te stellen voor de Verenigingsraad.

lees meer

Netwerkbijeenkomsten

Als lidorganisatie van de Woonbond neem je gratis deel aan de thema- en netwerkbijeenkomsten van je regiokantoor. Veel van die bijeenkomsten staan aangekondigd in de agenda op deze website. Via de agenda kun je ook aanmelden.

lees meer

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen