Meteen naar de content

Achterban-abonnement

Diensten en producten Vind je het belangrijk dat je achterban goed wordt geïnformeerd over hun rechten? Neem een achterban-abonnement op Huurwijzer, het enige landelijke woonmagazine waarin het huurdersbelang voorop staat.

Het woonmagazine Huurwijzer is een tijdschrift van de Woonbond en staat boordevol praktische en betrouwbare informatie voor alle huurders. Dit tijdschrift verschijnt vier keer per jaar.

Is je organisatie lid van de Woonbond? Dat krijg je ieder voorjaar maximaal 1.000 exemplaren van Huurwijzer 1, om te verspreiden onder de huurders die je vertegenwoordigt. Het gaat hier om het zogenaamde ‘huurverhogingsnummer’, met voorlichting over de jaarlijkse huurverhoging.

Achterban-abonnement

Met een achterban-abonnement krijgen je huurders elk kwartaal Huurwijzer bezorgd, in plaats van alleen het huurverhogingsnummer in het voorjaar. Je bepaalt zelf hoeveel exemplaren je afneemt, met een minimum van 100 stuks.

Laten bezorgen

Lever ons een adressenbestand en wij zorgen wij dat Huurwijzer in de bus valt. Dit kan ook zonder tenaamstelling van de geadresseerde: ‘Aan de bewoners van…’

Zelf bezorgen

Of bezorg Huurwijzer zelf. Je krijgt dan elk kwartaal een pakket met Huurwijzers op één adres. Als je zelf bezorgt krijg je korting op de abonnementsprijs.

Achterban-abonnement PLUS

De plusversie van het achterban-abonnement houdt in dat je ook je eigen nieuwsbrief laat meesturen met Huurwijzer. Op verzoek regelt de Woonbond dat je nieuwsbrief wordt gedrukt. Je levert dan elk kwartaal een drukklare nieuwsbrief (pdf) en een adressenlijst.

Speciaal voor PLUS-abonnees

Als PLUS-abonnee krijg je:

  • Viermaal per jaar ‘kopijservice’: een aantal artikelen en een illustratie die je kunt gebruiken in je eigen nieuwsbrief.
  • Een nieuwsbriefsjabloon voor Microsoft Publisher, waarmee je relatief eenvoudig een professioneel ogende nieuwsbrief kunt maken.
  • Toegang tot de Woonbond ‘E-learning nieuwsbrief maken’ ter ondersteuning bij het maken van je (eerste) nieuwsbrieven en het opzetten van een redactie.
  • Tegen meerkosten ondersteunt de Woonbond bij vormgeving en redactie van je nieuwsbrief.

Vergoeding door verhuurder

Hoewel wij het achterban-abonnement tegen een scherp tarief aanbieden, kunnen we ons voorstellen dat het bij elkaar toch om een aanzienlijk bedrag gaat. De Overlegwet biedt nadrukkelijk de mogelijkheid om dit bedrag op te nemen in de begroting van je huurdersorganisatie, in het kader van ‘communicatie met de achterban’. Verhuurders worden geacht dit te vergoeden.

Neem bij vragen of interesse contact op met Jos Aal. Hij bespreekt graag met je welke variant het beste bij jullie situatie past en hoe jullie het achterbanabonnement vergoed kunnen krijgen.


Prijs achterban-abonnement

Basisprijs (bij individueel bezorgen op huisadres) € 5,20
Korting vanwege ‘huurverhogingsnummer’– € 0,75
Korting bij zelf bezorgen– € 1,00
Prijs per adres, bij 4 nummers per jaar, tarief 2024

Het ‘huurverhogingsnummer’ is inbegrepen in het lidmaatschap voor huurdersorganisaties. Dit wordt verrekend als korting op de prijs van je achterban-abonnement.

Contact

Achterbanabonnement

Jos Aal

Woonbond aan huis / Innovatieteam

Achterbanabonnement

Flyer / Brochure Download