Huurpeil & Huurwijzer

Huurpeil is ons vaktijdschrift voor huurdersorganisaties, Huurwijzer ons kwartaalblad voor huurders. Lidorganisaties van de Woonbond ontvangen beide tijdschriften. Wil je Huurpeil voor al je bewonerscommissies? Of wil je dat al je leden Huurwijzer in de bus krijgen? Dat kan!

Huurpeil

Huurpeil is het vaktijdschrift voor wie actief is in een huurdersorganisatie. Speciaal voor goed geïnformeerde vrijwilligers en professionals, die het naadje van de kous willen weten. Welke kant gaat het op met de volkshuisvesting? Wat doet de Woonbond in de landelijke belangenbehartiging? Wat bereiken huurdersorganisaties elders in het land? De redactie streeft naar een zekere mate van volledigheid: Huurpeillezers willen “bij” zijn.

Huurwijzer

Het kleurrijke kwartaalblad Huurwijzer informeert over de lusten en lasten van het wonen in een huurwoning. Portretten van strijdbare huurders, reportages over bijzondere woonvormen, maar ook gedegen voorlichting over de rechten van huurders. Wat mag er wel en niet bij de jaarlijkse huurverhoging? Daar maken we ieder voorjaar een themanummer over. Bij je organisatielidmaatschap krijg je themanummer cadeau. Voor iedere woning waarvoor je contributie betaalt ontvang je een gratis exemplaar, met een maximum van duizend exemplaren.

Niet genoeg aan de exemplaren die je gratis bij het lidmaatschap krijgt? Met dit bestelformulier bestel je extra exemplaren. 

Extra abonnementen

Bij jullie lidmaatschap hoort een combinatie-abonnement op Huurpeil & Huurwijzer. Per 1500 woningen waarvoor je organisatie contributie betaalt krijg je één extra combinatie-abonnement. Wil je meer abonnementen voor  bestuursleden of bewonerscommissies? Dan kun je extra abonnementen bestellen.

Achterbanabonnement

Tegen meerprijs is een achterbanabonnement op Huurwijzer mogelijk, waarmee al je leden het hele jaar ons kleurrijke kwartaalblad ontvangen.

huurdersorganisatie

Tijdschriften

Het digitaal archief van Huurwijzer en Huurpeil is toegankelijk voor leden en abonnees.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen