Huurpeil & Huurwijzer

Huurpeil is ons vaktijdschrift voor huurdersorganisaties, Huurwijzer ons kwartaalblad voor huurders. Lidorganisaties van de Woonbond ontvangen beide tijdschriften. Wilt u Huurpeil voor al uw bewonerscommissies? Of wilt u dat al uw leden Huurwijzer in de bus krijgen? Dat kan!

Huurpeil

Huurpeil is het vaktijdschrift voor wie actief is in een huurdersorganisatie. Speciaal voor goed geïnformeerde vrijwilligers en professionals, die het naadje van de kous willen weten. Welke kant gaat het op met de volkshuisvesting? Wat doet de Woonbond in de landelijke belangenbehartiging? Wat bereiken huurdersorganisaties elders in het land? De redactie streeft naar een zekere mate van volledigheid: Huurpeillezers willen “bij” zijn.

Huurwijzer

Het kleurrijke kwartaalblad Huurwijzer informeert over de lusten en lasten van het wonen in een huurwoning. Portretten van strijdbare huurders, reportages over bijzondere woonvormen, maar ook gedegen voorlichting over de rechten van huurders. Wat mag er wel en niet bij de jaarlijkse huurverhoging? Daar maken we ieder voorjaar een themanummer over. Bij uw organisatielidmaatschap krijgt u dit themanummer cadeau. Voor iedere woning waarvoor u contributie betaalt ontvangt u een gratis exemplaar, met een maximum van duizend exemplaren.

Niet genoeg aan de exemplaren die u gratis bij het lidmaatschap krijgt? Met dit bestelformulier bestelt u er nog meer.

Extra abonnementen

Bij uw lidmaatschap hoort  een combinatie-abonnement op Huurpeil & Huurwijzer. Per 1500 woningen waarvoor u contributie betaalt krijgt u één extra combinatie-abonnement. Wilt u meer abonnementen voor uw bestuursleden of bewonerscommissies? U kunt u extra abonnementen aanschaffen.

Achterbanabonnement

Tegen een meerprijs is een achterbanabonnement op Huurwijzer mogelijk, waarmee al uw leden het hele jaar ons kleurrijke kwartaalblad ontvangen.

huurdersorganisatie

Tijdschriften

Het digitaal archief van Huurwijzer en Huurpeil is toegankelijk voor leden en abonnees.

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen