Over het lidmaatschap

De Woonbond heeft twee soorten lidmaatschap. Individuele huurders en woningzoekenden kunnen persoonlijk lid worden. Organisaties van huurders kunnen zich als organisatie aansluiten bij de Woonbond.

Onderwerpen

Persoonlijk lidmaatschap

In 2023 kost het persoonlijk lidmaatschap €39,50. Voor dat bedrag ben je een jaar lang lid van de Woonbond. Bij betaling via automatische incasso (dit kan vanaf het tweede lidmaatschapsjaar) krijg je €2,50 korting. Het persoonlijk lidmaatschap is er speciaal voor individuele huurders en woningzoekenden.

lees meer

Lidmaatschap voor organisaties

De Woonbond heeft een uitgebreid aanbod aan producten en diensten die het werk van huurdersorganisaties en bewonerscommissies makkelijker maken. Lidorganisaties worden professioneel ondersteund en goed geïnformeerd over ontwikkelingen die voor hun werk van belang zijn.

lees meer

Hoe kan ik opzeggen?

Wilt u het lidmaatschap van de Woonbond opzeggen? Doe dat dan minstens drie maanden voordat uw lidmaatschap afloopt.  Wilt u een abonnement opzeggen dat niet bij een lidmaatschap hoort? Ná het eerste abonnementsjaar kan dat op elk moment.

lees meer

Kan ik lid zijn als ik niet huur?

Het persoonlijk lidmaatschap staat open voor alle privé-personen. U hoeft niet per se een woning te huren om persoonlijk lid te worden of te blijven. Ook als u op zoek bent naar een huurwoning of als u zich als ex-huurder verbonden voelt met de Woonbond kunt u persoonlijk lid zijn.

 

 

lees meer

Kan een verhuurder lid zijn?

Het organisatielidmaatschap staat uitsluitend open voor organisaties van huurders.  Organisaties van verhuurders – zoals woningcorporaties – kunnen géén lid worden. Als verhuurder kunt u wel een abonnement nemen op onze tijdschriften en van een aantal andere diensten gebruik maken.

 

 

lees meer

De Woonbond is er voor huurders en hun organisaties!

Word nu lid en profiteer van alle voordelen